Sosyal Medya

İzmir

İzmir’de Organize Sanayi Bölgeleri ve Serbest Bölgeler İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Paylaşım

tarih:

İzmir’de Organize Sanayi Bölgeleri ve Serbest Bölgeler İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi vali başkan

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Odası ve EBSO işbirliğinde, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’ın başkanlığında düzenlenen Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) ve Serbest Bölgeler İstişare Toplantısı’na katıldı.

İzmir’de Organize Sanayi Bölgeleri ve Serbest Bölgeler İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantıda, İzmir sathında bulunan OSB’lerin meseleleri ve eğitime ilişkin projeler değerlendirildi. Başkan Yorgancılar, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “İzmir Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban’ın teşrifleriyle, İzmir Ticaret Odamız ile birlikte; Organize Sanayi Bölgeleri ve Serbest Bölgeler İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdik. OSB’lerimizin konuları ile ilimizdeki eğitim çalışmalarına ilişkin paylaşımda bulunduk” dedi.

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban ise toplantıya ilişkin açıklamasında, “Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde, ilimizdeki OSB başkanları ve sanayicilerimizle bir araya geldik. İlimizde eğitim konusunda yürütülen çalışmalara verdikleri destek için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantı, İzmir’in sanayi ve eğitim alanındaki gelişmelerine katkıda bulunacak önemli kararların alınması açısından büyük önem taşıyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir