Eğitim

Kadın Girişimcilere Eğitim, Mentörlük ve Danışmanlık Desteği

Paylaşım

tarih:

EY Girişimci Kadın Liderler Programı İstanbul’da Düzenlendi:
EY tarafından dünya çapında yürütülen “EY Girişimci Kadın Liderler Programı” bu yıl İstanbul‘da düzenlenen konferansla girişimci kadınları bir araya getirdi. Program, işlerini büyütme hedefi olan kadın girişimcileri desteklemek amacıyla eğitim, mentörlük, koçluk ve danışmanlık hizmetleri sunuyor ve katılımcılara uluslararası girişimcilik ağına katılma fırsatı sağlıyor.

İstanbul’da gerçekleşen konferansa Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Arya Kadın Yatırım Platformu Kurucusu Ahu Serter, Turkven Direktörü Selin Dilmener, Reeder Kurucu Ortağı Sezen Sungur Saral, Burpol Polimer Genel Müdürü İlkay Yıldırım ve diğer başarılı kadın girişimciler katıldı.

EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı Lideri Müge Tan Belviso, programın kadın girişimcilerin liderlik becerilerini geliştirmeleri ve işlerini büyütmeleri için önemli bir destek sağladığını belirterek, “Önümüzdeki aylarda Türkiye’de programın 8’inci dönemini başlatmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi. EY EMEIA Girişimci Kadın Liderler Programı Lideri Natasa Nikolic ise, kadınların toplumun sosyo-ekonomik kalkınmasında kilit bir rol oynadığını ve iş dünyasında daha fazla kadın temsilinin kritik olduğunu vurguladı.

EY EMEIA Strateji ve Kurumsal Finansman Lideri Julie Hood, kadın girişimcilerin destek ve danışmanlık ağları oluşturma konusundaki doğal yeteneklerini vurguladı. EY Girişimci Kadın Liderler Programı, Türkiye’de yeni dönem başvuruları için EY’nin web sitesinden detaylı bilgi alınabilir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version