Sosyal Medya

İzmir

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Kurban Kesim Yerlerini Ziyaret Etti

Paylaşım

tarih:

### Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Kurban Kesim Yerlerini Ziyaret Etti Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Uzundere’de bulunan ve Karabağlar Kaymakamlığı İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen kurban kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. #### Vatandaşlarla Bayramlaşma Kurban kesim işlemi için gelen vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Kınay, huzur dolu bir bayram dileğinde bulundu. Kınay, “Bayram boyunca vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaret sırasında Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile bayramda ilçede yürütülen çalışmalar hakkında konuşan Başkan Kınay, belediye ekiplerinin aralıksız çalıştığını belirterek, “Zabıta ekiplerimiz kesim işlemlerinin onaylı kesim yerlerinde gerçekleştirilmesi için denetim işlemlerini sürdürecek. Ayrıca veterinerlik ekiplerimiz kaçan hayvanların yakalanması konusunda vatandaşlarımıza hizmet verecek” ifadelerini kullandı. #### Kesim Yerlerinde Denetim Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede Karabağlar Kaymakamlığı İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen yerlerin dışında gerçekleştirilen kurban satış ve kesim işlemlerini denetliyor. Başkan Kınay, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi adına ekiplerin sahada olduğunu ve vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. #### Kaçan Hayvanlara Müdahale Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram süresince kaçan hayvanların yakalanmasında vatandaşlara yardımcı oluyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bayramın ilk gününden son gününe kadar vatandaşların temiz bir bayram geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Helil Kınay, vatandaşlara huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerken, belediye ekiplerinin kesintisiz hizmet vereceğini belirtti.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Uzundere’de bulunan ve Karabağlar Kaymakamlığı İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen kurban kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Vatandaşlarla Bayramlaşma

Kurban kesim işlemi için gelen vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Kınay, huzur dolu bir bayram dileğinde bulundu. Kınay, “Bayram boyunca vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaret sırasında Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile bayramda ilçede yürütülen çalışmalar hakkında konuşan Başkan Kınay, belediye ekiplerinin aralıksız çalıştığını belirterek, “Zabıta ekiplerimiz kesim işlemlerinin onaylı kesim yerlerinde gerçekleştirilmesi için denetim işlemlerini sürdürecek. Ayrıca veterinerlik ekiplerimiz kaçan hayvanların yakalanması konusunda vatandaşlarımıza hizmet verecek” ifadelerini kullandı.

Kesim Yerlerinde Denetim

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede Karabağlar Kaymakamlığı İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen yerlerin dışında gerçekleştirilen kurban satış ve kesim işlemlerini denetliyor. Başkan Kınay, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi adına ekiplerin sahada olduğunu ve vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kaçan Hayvanlara Müdahale

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram süresince kaçan hayvanların yakalanmasında vatandaşlara yardımcı oluyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bayramın ilk gününden son gününe kadar vatandaşların temiz bir bayram geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Helil Kınay, vatandaşlara huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerken, belediye ekiplerinin kesintisiz hizmet vereceğini belirtti.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir