Sosyal Medya

İzmir

Karşıyaka Belediyesi’nden “Sokak Senin” Etkinlikleri Başlıyor

Paylaşım

tarih:

karşıyaka haydi çocuklar sokağa

Karşıyaka Belediyesi, her yaştan Karşıyakalıya keyifli bir yaz akşamı geçirme fırsatı sunan “Sokak Senin” etkinliklerini başlatıyor. Çocuklar ve yetişkinlere yönelik çeşitli atölye, gösteri ve oyunların düzenleneceği bu etkinlikler, her Çarşamba farklı bir mahallede gerçekleşecek.

Etkinlik Detayları

  • Tarih: 26 Haziran Çarşamba
  • Saat: 17.00
  • Yer: Cumhuriyet Mahallesi, 6625 Sokak

Etkinlik Programı

“Sokak Senin” etkinliklerinde çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler düzenlenecek. Atölyeler, gösteriler ve oyunlarla dolu bu etkinlikler, mahalle sakinlerinin bir araya gelerek güzel vakit geçirmesini amaçlıyor.

Katılım Bilgileri

İlk etkinlik 26 Haziran Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesi 6625 Sokakta gerçekleşecek. Tüm mahalle sakinlerimiz davetlidir. Karşıyaka Belediyesi, mahalle sakinlerinin yoğun katılım göstermesini ve bu güzel etkinliklerde birlikte keyifli anlar paylaşmasını diliyor.

Mahallenizde düzenlenecek etkinlikler hakkında daha fazla bilgi almak için Karşıyaka Belediyesi’nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. “Sokak Senin” etkinliklerine katılarak, yaz akşamlarının tadını hep birlikte çıkaralım.