İzmir

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile Toros Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Paylaşım

tarih:

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, Toros bölgesinde dere yatakları, su kaçakları ve su baskınları gibi sorunları yerinde incelemek üzere bir araya geldi. İncelemeler sırasında, belediye bürokratları ve muhtarlar da katılım gösterdi.

Yerinde İncelemeler ve Sorun Tespiti

Başkan Mutlu ve Erdoğan, Ulubatlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen alan çalışmasında, sorunlu bölgeleri tek tek ziyaret ederek kalıcı çözümler için yapılması gereken çalışmaları görüştüler. Dere yatakları, su kaçakları ve su baskınları konusunda sıkıntı yaşanan noktalar yerinde incelendi.

Uyum ve İş Birliği Vurgusu

Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleriyle uyum içinde çalıştıklarını belirterek, Konak’ın altyapı ihtiyaçlarını hızla çözmek için İZSU ekipleriyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Mutlu, “İZSU Genel Müdürümüz Gürkan Erdoğan ile birlikte daha önce farklı mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz alan çalışmalarımız kapsamında bu kez Ulubatlı Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Vatandaşların talepleri doğrultusunda en çok şikayet ve talep gelen noktalara tek tek giderek kalıcı çözüm üretmek için yapılması gereken çalışmaları görüştük,” dedi.

Parklarda Yapılan Çalışmalar

Başkan Mutlu ayrıca mahalle sınırları içerisinde kalan parkların daha işlevsel hale getirilmesi amacıyla yürütülen çalışmaları da yerinde inceledi. Mevcut alanları iyileştirmek için belediye ekiplerinin faaliyetlerine aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Teşekkür ve Değerlendirme

Başkan Mutlu, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ve ekibine ilçede yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar için komşular adına teşekkür etti. Mutlu, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına ve taleplerine hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Konak Belediyesi ve İZSU’nun ortak çalışmaları, bölgedeki altyapı sorunlarının çözülmesi ve yaşam kalitesinin artırılması yönünde önemli adımlar atılmasını sağlamaktadır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version