Sosyal Medya

İzmir

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun Türkiye Belediyeler Birliği’ndeki Yeni Görevi

Paylaşım

tarih:

Türkiye Belediyeler Birliği’nin Yeni Başkanlık Seçimi ve Komisyon Üyelikleri Belirlendi

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) seçimleri Ankara’da gerçekleştirildi. Seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBB’nin yeni başkanı olarak seçildi. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ise Kentsel Hareketlilik ve Ulaşım Komisyonu Üyesi olarak görev aldı.

nilüfer çınar mutlu'nun yeni görevi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBB başkanlık seçiminde rakibinin oyunu ikiye katlayarak 515 oy ile başkan seçildi. Seçim sonrası komisyon üyeliklerinin de belirlendiği toplantıda Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Kentsel Hareketlilik ve Ulaşım Komisyonu Üyeliğine seçildi.

Başkan Mutlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti: “Türkiye Belediyeler Birliği Genel Kurulu’nda partimizin adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için bir aradaydık. Seçim sonucunda TBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ve yönetimini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni dönemde TBB Kentsel Hareketlilik ve Ulaşım Komisyonu üyesi olarak görev alacak olmanın gururunu yaşıyorum. Sosyal belediyeciliğin meşalesini daha da ileriye taşıyacağımız yeni dönem ülkemize ve tüm belediyelerimize hayırlı olsun.”

Yeni dönemde, TBB’nin başkanlık koltuğuna Ekrem İmamoğlu’nun oturması ve Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun komisyon üyeliğine seçilmesi, Türkiye genelindeki belediyeler arasında iş birliği ve dayanışmayı artıracak adımlar olarak değerlendiriliyor.