Sosyal Medya

Antalya

Limak’tan Milliyet Farkı Özürü

Paylaşım

tarih:

Limak International Hotels & Resorts, Lara Otel ile ilgili haberlerle ilgili olarak, “Yanlış anlaşılmalara neden olan ‘milliyet farkı’ ifadesi nedeniyle kamuoyundan gerçekten özür diliyoruz” dedi.

Limak International Hotels & Resorts, bazı medya kuruluşlarında yayınlanan Limak Lara Otel ile ilgili haberlere ilişkin olarak, “Yanlış anlaşılmalara neden olan ‘milliyet farkı’ ifadesi nedeniyle kamuoyundan gerçekten özür diliyoruz.”açıklama yaptı.

Şirket, medyada çıkan Limak Lara Otel ile ilgili bir haber nedeniyle bir açıklama yapmak zorunda kaldığını açıkladı.

“Hepimizi üzen, teyit edilmemiş bilgilere dayalı içeriklerle ilgili kamuoyunu bilgilendirmek istiyoruz. Öncelikle, yanlış anlaşılmalara yol açan “milliyet farkı” ifadesiyle ilgili olarak kamuoyundan içten özür diliyoruz. Hepimiz, amacını aşan bu ifadenin dikkatsizce kullanılması ve hassasiyetleri öngöremeden kullanılması üzüldük. Hizmet verdiğimiz alanda eşitlik ilkesine aykırı herhangi bir ayrımcılık olamaz.” ifadelerini kullandılar.

Habere konu olan “yanıltıcı rezervasyonun” 14 Nisan’da İngiltere’den bir web sitesi aracılığıyla Türkiye’den iki kişi adına yapıldığı belirtilen açıklamada şunlar belirtildi:

Otele gelen misafirlerimiz, bir Romanya vatandaşı olduğunu ve rezervasyonun Türkiye’den yapılmış gibi gösterildiğini öğrendiler. Yanlış bilgi verildi. Fiyat farkı misafirlerimize yansıtılmıştır. Bu tür fiyat farklılıkları, bölgesel ve dönemsel kampanyalardan kaynaklanabilir. Bu nedenle, konu ortaya çıkan fiyat farkı iken tutarın “milliyet farkı” olarak görünmesi olayın kapsamını değiştirdi. Yanlış anlaşılan ifadeyle ilgili olarak en içten özürlerimizi sunuyoruz ve kamuoyunun bu konu hakkında takdirlerini sunuyoruz.”

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir