Manisa

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Kurban Bayramı’na Özel Ücretsiz Mezarlık Seferleri

Paylaşım

tarih:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda ailelerin mezarlık ziyaretlerini rahatça gerçekleştirebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Arife günü ve bayramın birinci günü için planlanan bu hizmetle vatandaşların bayramda huzur içinde sevdiklerini anmaları hedefleniyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak adına her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyorum” dedi.

Sefer Detayları ve Güzergah Bilgileri

Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Arife günü ve Kurban Bayramı’nın 1. günü düzenlenecek ücretsiz otobüs seferlerinin detaylarını paylaştı. Otobüsler, 09:00-17:00 saatleri arasında kent ve ilçe mezarlıklarına ring seferleri düzenleyecek.

Güzergah 1:

  • Başlangıç Noktası: Uncubozköy Cami
  • Duraklar: İzmir Caddesi, Akmescit Mahallesi Şeyh Fenari Cami, İki Lüleli Cami, Sultan Önü, Alaybey Zabıta, Kırtık Mezarlık

Güzergah 2:

  • Başlangıç Noktası: TOKİ 2
  • Duraklar: Göçmen Konutları, Atatürk Kentpark, Millet Çarşısı, Tarzan Bulvarı, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Lale Meydanı, Mimar Sinan Bulvarı, İtfaiye, Şoförler Cemiyeti, Eski Garaj, Öğretmenevi, İstasyon, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Kırtık Mezarlığı

Başkan Zeyrek’ten Bayram Mesajı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Halkımızın yaşamını kolaylaştırmak adına her zaman yanlarında olacağız. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyorum” diyerek bayram mesajını iletti.

Bu hizmetle Manisa Büyükşehir Belediyesi, bayramda vatandaşların sevdiklerini rahatça ziyaret edebilmeleri için önemli bir adım atmış oluyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version