Manisa

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Zincir Marketlere Sıkı Denetim

Paylaşım

tarih:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, zincir marketlerde titizlikle gerçekleştirdiği denetimlerle halk sağlığını koruma ve mağduriyetlerin önüne geçme amacı güdüyor. Zabıta ekipleri, temel ihtiyaç malzemelerinin raf ve kasa fiyatlarını karşılaştırırken, ürünlerin son kullanma tarihlerini de kontrol etti.

Denetimlerin Amacı ve Süreci

Denetimlerde, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ürünlerin raf ve kasa fiyatları detaylı bir şekilde karşılaştırıldı. Ayrıca, ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edilerek, tüketici sağlığını tehlikeye atabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi hedeflendi.

Zabıta Dairesi Başkanı Erdal Özçelik’in Açıklamaları

Denetimlerde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadıklarını belirten Zabıta Dairesi Başkanı Erdal Özçelik, halk sağlığını önemsediğini vurguladı. Özçelik, “Halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Bu anlamda sürekli sahada görev yapıyoruz. Yaptığımız bu denetimde de, marketlerde ürünlerin son kullanma tarihini kontrol ettik, vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşaması adına ürünlerin kasa ve raf fiyatlarını karşılaştırdık. Bu denetimlerimiz periyodik olarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Periyodik Denetimler Devam Edecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu tür denetimleri periyodik olarak sürdürerek halk sağlığını korumayı ve olası mağduriyetleri önlemeyi hedefliyor. Marketlerde yapılan kontrollerle tüketicilerin güvenli ve sağlıklı alışveriş yapmalarının sağlanması amaçlanıyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version