Sosyal Medya

Mersin

Mersin’de Zincirleme Trafik Kazasında 10 Kişi Hayatını Kaybetti, 30 Kişi Yaralandı

Paylaşım

tarih:

mersin zincirleme trafik kazası

Mersin’de Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

Kaza Detayları

TAG Otoyolu’nun Yenice mevkisinde, Star Diyarbakır firmasına ait 34 SD 8821 plakalı yolcu otobüsü, karşı şeride geçerek iki otomobil ve bir kamyona çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük hasar meydana geldi.

Ekiplerin Müdahalesi

Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, kazaya karışan araçlarda incelemelerde bulundu ve yaralıları kurtarma çalışmalarına başladı. Bir yaralı sedye ile taşınarak ambulansa yerleştirildi.

Yaralılar ve Hayatını Kaybedenler

İlk belirlemelere göre, kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi ise yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Mersin Valisi’nin Açıklaması

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte üzücü bir kaza meydana geldiğini belirterek, “TAG Otoyolu’ndaki kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaşamını yitirdi, 30 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum,” dedi.

Olay Yeri Görüntüleri

Kaza yerinden gelen görüntülerde, araçlarda meydana gelen büyük hasar ve ekiplerin kazaya müdahale çalışmaları görülüyor. Ekipler, kazanın nedenini belirlemek için detaylı incelemelerini sürdürüyor. Olay yeri ve çevresindeki araç trafiği kontrollü bir şekilde yönlendiriliyor.