Adalet

Muğla Seydikemer Kayıp Şaban Cinayeti ile İlgili Gözaltı

Paylaşım

tarih:

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 50 gündür kayıp olan Şaban A’nın (52) cesedinin bulunmasının ardından, olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin bulunmasının ardından Şaban A’nın eski eşi Emine K., oğlu Mert A., Mustafa A. ve arkadaşı Burhanettin Ö. ile kayınvalidesi Durkadın K.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilerek Fethiye ilçesine götürüldü.

Şaban A., 50 gündür kayıp olarak aranıyordu. Ailesi, kaybolması üzerine bir televizyon programına katılarak yardım istemişti. Şaban A’nın cesedi, Seydikemer ilçesindeki Sarıyer mevkisinde bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma kapsamında 14 Mayıs’ta 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Güncelleme – Muğla’da Kayıp Kişinin Cesedinin Bulunmasına İlişkin 3 Kişi Tutuklandı

MUĞLA (AA) – Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 50 gündür kayıp olan Şaban A.’nın (52) cesedinin bulunmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Şaban A.’nın cesedinin bulunmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan eski eşi Emine K., oğlu Mert A., Mehmet A., arkadaşı Burhanettin Ö. ve kayınvalidesi Durkadın K.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığında sorgulanan şüphelilerden Emine K., Mert A. ve Burhanettin Ö., çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, Durkadın K. ve Mehmet A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şaban A., 50 gündür kayıp olarak aranıyordu ve ailesi bu süreçte bir televizyon programına katılarak yardım istemişti. Şaban A.’nın cesedi Seydikemer ilçesindeki Sarıyer mevkisinde bulunmuştu. Olayla ilgili olarak 5 şüpheli 14 Mayıs’ta gözaltına alınmış ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version