Samsun

Samsun Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesi’nde Yangın

Paylaşım

tarih:

Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi Şabanoğlu Mahallesi’nde bulunan bir yatak fabrikasında yangın çıktı. Yangın, kısa sürede büyüyerek yanındaki soğutma fabrikasına da sıçradı.

Yangın ve Müdahale

Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, fabrika çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilmeye başlandı. İtfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

https://ishaber.net/wp-content/uploads/2024/05/AA-20240527-34703330-34703329-SAMSUN_DRON_YATAK_FABRIKASINDA_YANGIN_CIKTI.mp4
Samsun yatak fabrikası yangını dron görüntüleri

Yetkililerin Açıklamaları

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş da olay yerine gelerek ekiplerin çalışmalarını yerinde izledi. Vali Tavlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangına tüm ekiplerin müdahale ettiğini belirtti. “Herhangi bir can kaybı ve mahsur kalma olmadı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile emniyetin TOMA’ları yangının söndürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor. İlçelerdeki itfaiye ekipleri de çalışmalara destek veriyor. Su ihtiyacına karşı su tankerleri de olay yerinde hazır bekletiliyor,” dedi.

https://ishaber.net/wp-content/uploads/2024/05/AA-20240527-34703349-34703348-SAMSUN_YATAK_FABRIKASINDA_YANGIN_CIKTI-1.mp4

Yangının Gelişimi

Yangın, kısa sürede büyüyerek fabrikanın yanında bulunan bir soğutma fabrikasına da sıçradı. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor. Olay yerinde herhangi bir can kaybı ya da mahsur kalma yaşanmaması sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi.

Ekiplerin Çalışmaları

İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. 112 Acil Sağlık ekipleri de olası yaralanma durumlarına karşı hazır bekletiliyor. Ayrıca, yangının söndürülmesi için su tankerleri de olay yerinde hazır bulunduruluyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Yangının tamamen kontrol altına alınmasının ardından hasar tespiti yapılacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version