Ulaşım

Star Alliance: Üst Üste İki Büyük Ödül Kazandı

Paylaşım

tarih:

Star Alliance, bu yılki prestijli Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri’nde bir kez daha “Dünyanın En İyi Havayolu İttifakı” ödülünü kazandı. İttifakın yeni açılan Paris Charles de Gaulle Havalimanı lounge’ı ise ilk yılında “Dünyanın En İyi Havayolu İttifakı Lounge’ı” unvanını elde etti. Ödüller, İngiltere’deki ikonik Fairmont Windsor Park’ta düzenlenen bir törenle Star Alliance CEO’su Theo Panagiotoulias’a takdim edildi.

İki Büyük Başarı

Panagiotoulias, ödülleri alırken yaptığı konuşmada, “Müşterilerimizin oylarıyla bir kez daha en iyisi seçildiğimizi öğrenmek bizi onurlandırdı. Bu sadece müşteri yolculuklarını sorunsuz hale getirme çabalarımızı takdir etmekle kalmıyor, aynı zamanda daha fazlasını başarmak için bizi motive ediyor” dedi. Ayrıca, üye havayolu çalışanlarının özverili çalışmalarını kutlayarak, “2023 yılında gösterilen taahhüt ve çabalar bu ödülün kazanılmasında büyük rol oynadı. Bu onuru onların adına kabul ediyorum ve mükemmeliyet hedeflerine devam etmelerini teşvik ediyorum” diye ekledi.

Star Alliance Lounge: Paris Charles de Gaulle Havalimanı

Ekim 2023’te açılan Star Alliance lounge, Paris Charles de Gaulle Havalimanı Terminal 1’de yer alıyor ve sık uçan yolcular arasında hızla popüler hale geldi. 1,300 metrekarelik bu geniş tesis, olağanüstü pist manzaraları, şık bir karşılama barı ve otantik bir Fransız deneyimi sunan bir şarap bölümü ile dikkat çekiyor.

Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri

Ayrıca “havacılık endüstrisinin Oscar’ları” olarak bilinen Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri bu yıl 25. kez düzenlendi. Eylül 2023 – Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen anket, 100’den fazla milletten 21.42 milyon geçerli katılım aldı. Anket altı büyük uluslararası dilde sunuldu.

Skytrax CEO’su Edward Plaisted, “Bu yılki ödüllerde Star Alliance’ı iki büyük başarı için tebrik ediyoruz. Terminal 1, Paris CDG Havalimanı’ndaki son Star Alliance lounge hızla bir müşteri favorisi ve bayrak gemisi tesisi haline geldi” dedi.

Üye Havayollarının Başarıları

Bu ittifak ödüllerinin yanı sıra, 16 Star Alliance üyesi havayolu, “Dünyanın En İyi Birinci Sınıfı”, “En İyi İş Sınıfı İkramı” ve birçok “En İyi Bölgesel Havayolu” ödülü de dahil olmak üzere toplam 47 üst düzey onur kazandı.

Star Alliance, müşterilerine sorunsuz bir deneyim sunma taahhüdüyle tanınan ve en geniş uçuş ağı, sadakat programları, verimli bagaj takibi, özel lounge erişimi ve hızlandırılmış güvenlik geçişi gibi birçok ayrıcalık sunan, dünyanın ilk ve en büyük havayolu ittifakı olmaya devam ediyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version