Sıcak Fırsatlar

Temu 3000 TL Kupon Kodu: Temu Türkiye Ortaklık(Affiliate) Programı

Paylaşım

tarih:

Temu şu an Türkiye’de çok popüler olan güvenilir bir alışveriş sitesidir. İnternetin 1 milyoncusu olarak tanımladığım Temu’da fiyatlar çok uygun ve müthiş kampanyalar var.

Temu 3000 TL Kupon Kodu Paketi Kampanyası: Bu kampanya sadece yeni üyeler için geçerlidir. 3000 TL kupon kodu paketini almak için:

Yukarıki fotoğrafa yada aşağıdaki linke tıklayıp üye olun.

https://temu.to/m/u5e2hitj04n

Üye olduktan sonra “dpp3976” bu kodu arama kısmına girerek 3000 TL kupon paketini alabilirsiniz. Kuponlar sadece uygulamada kullanılabiliyor.

Temu Ortaklık(Affiliate) Programı:

Eğer bir influencer ya da belirli bir kitleye hitap ediyorsanız, Temu Ortaklık Programı ile davet ettiğiniz kişilerin yapacağı alışverişlerden %10 ile %30 arasında komisyon alabilirsiniz. Ayrıca davetiniz ile Temu uygulamasını indirecek her kişiden 100 TL alırsınız. Daha bitmedi, siz de başka influencer’ları davet ederek onların komisyonlarından %20 kazanabilirsiniz.

Temu Ortaklık(Affiliate) Programına üye olmak için:

Ortaklık programı şuan için Türkiye’de kapanmıştır.

Örnek bir ortaklık programı sayfası: Davet ettiğiniz kişi uygulamayı indirip ilk siparişini gerçekleştirir ise 100 tl mevcut nakite 20 dakikada geçer. Alışveriş komisyonu ise sipariş tamamlandıktan sonra mevcut krediye geçer, bu süre içinde Beklemede bölümünde durur. Aşağıdaki grafikte aynı zamanda davet edeceğiniz influencerlar için kazanabileceğiniz %20 ikincil komisyon kısmı da gösteriliyor.

Temu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Temu, ürünlerini Çin’den gönderen ve genellikle uygun fiyatlar sunan bir e-ticaret sitesidir. İşte Temu ile ilgili temel bilgileri ve sıkça sorulan soruların yanıtları:

Temu Güvenilir mi?

Evet, Temu güvenilir bir e-ticaret sitesidir. Forumlarda, Temu’dan ürün siparişi verip olumlu geri bildirimlerde bulunan kullanıcıları bulabilirsiniz.

Ürünler Nereden Geliyor?

Ürünler Çin’den gönderilmektedir.

Ürünler Neden Ucuz?

Ürünler Çin’de üretilip doğrudan üreticiler tarafından satıldığı için maliyetler düşüktür. Bu nedenle fiyatlar daha uygun olabilmektedir.

Kargo Ücreti Var mı?

Temu’da kargo ücreti yoktur, ancak minimum sepet tutarı (vergiler ve indirimler hariç) 480 TL’dir.

Türkçe Destek Var mı?

Evet, Temu’nun Türkçe müşteri desteği mevcuttur.

Ürünler Kaç Günde Teslim Ediliyor?

Ürünler genellikle 7-15 gün arasında teslim edilmektedir.

Hangi Kargo ile Teslim Ediliyor?

Ürünler takipli kargo ile gönderilir ve Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra genellikle PTT ve Aras Kargo ile dağıtıma çıkar.

Gümrük Sorunu Var mı?

Yurtdışı alışverişlerde aylık 5 paket sınırı vardır, ancak Temu farklı satıcılardan gelen ürünleri tek bir pakette gönderdiği için bu sınıra takılma olasılığı düşüktür. Ancak, büyük veya çok sayıda siparişiniz olursa birden fazla paket olabilir. Sipariş sonrası paket detayları belirtilir.

Gümrük Ücretini Nasıl Ödüyoruz?

Temu, sipariş aşamasında gümrük ücretini almaktadır, yani sizin adınıza gümrük ücretini öder.

Ucuz Ürünleri Alıp Türkiye’de Satabilir miyim?

Ticari amaçla toplu sipariş vermek gümrükte sorun yaratabilir. Kişisel kullanım için küçük siparişler vermeniz daha güvenli olacaktır.

Bu bilgiler, Temu’dan alışveriş yaparken karşılaşabileceğiniz temel konular hakkında sizi bilgilendirmek amacıyla derlenmiştir. Güvenli ve sorunsuz bir alışveriş deneyimi için yukarıdaki hususlara dikkat edebilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version