Muğla

The Bodrum Cup: 21-26 Ekim 2024’te Heyecan Başlıyor

Paylaşım

tarih:

Ön Kayıtlar Başladı

1989 yılında Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından deniz meraklılarına ve profesyonel yat mürettebatına yelkenciliği öğretmek ve sevdirmek amacıyla başlatılan The Bodrum Cup, bu yıl 21-26 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kesintisiz olarak devam eden bu organizasyon, denize gönül veren kişilerin desteği ile günümüze kadar gelmiştir. Yelkenciliğin tanınmasında ve sevilmesinde büyük katkı sağlamış ve sağlamaya devam etmektedir.

Genç Nesillere Yelken Aşkı Aşılanıyor

The Bodrum Cup, genç neslin yelken sporu ile tanışmasını sağlayan önemli bir etkinliktir. Aynı zamanda koyların ve denizlerin korunmasında farkındalık yaratan birçok projeye imza atmaktadır. Bölgedeki yat üretim teknolojisini dünyayla entegre hale getiren bir Ar-Ge mutfağı görevi de görmektedir. Bu organizasyon, ustaların ve mühendislerin yeni ürettikleri yatların performanslarını gösterebildiği, deniz üstünde yüzen bir boatshow olarak tanımlanabilir.

Eşsiz Bir Yarış Deneyimi

The Bodrum Cup, yatların konuklarıyla birlikte yarışabildiği dünyadaki ender regattalardan biridir. Bu özelliği onu çok ayrıcalıklı kılmaktadır. Denizi seven ancak hayatında daha önce hiç yelken sporu yapmamış kişiler de bu heyecanı birebir deneyimleme fırsatı bulabilmektedirler. Yıllar içerisinde komşu Yunan adalarının programa katılımı ile renklenen The Bodrum Cup, iki yaka halkının yakınlaşmasına katkı sağlamaktadır.

Festival Tadında Etkinlikler

Heyecan dolu yarışların yanı sıra katılımcılar, hem karada hem de denizde pek çok eğlenceli programlarla buluşuyor. Konserlerin yanı sıra, Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışması gibi etkinliklerle keyifli bir festival ortamı yaratılıyor. The Bodrum Cup’ta ayrıca aynı tutkuyu ve heyecanı paylaşanların kalıcı dostluklarının da ilk adımları atılıyor. Böylece organizasyon; adrenalin, coşku, sevgi ve arkadaşlığın festivaline dönüşüyor.

Yelken Sporunun Gurur Kaynağı

Türkiye’nin ve Bodrum’un gurur duyduğu bir organizasyon olan The Bodrum Cup, Onursal Kurucu Başkan Erman Aras’ın, yönetimi Süleyman Uysal başkanlığındaki genç ekibe devretmesi ile hedeflerini genişletiyor. Akdeniz başta olmak üzere farklı rotalara ulaşmaya ve yurt dışından daha fazla yatın katılımıyla, dünyada ses getirecek girişimlerin başlamasına odaklanıyor.

Katılım Koşulları

  1. Yarışa katılacak yatlarda Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) kararı uyarınca en az 3 kişinin lisanslı olması zorunludur.
  2. Geçici lisans uygulaması kaldırılmıştır. Lütfen katılım formunu doldurmadan önce bu koşulu yerine getirdiğinizden emin olun.

Katılım Formu ve Detaylı Bilgi

Katılım formu ve detaylı bilgi için The Bodrum Cup Resmi Sosyal Medya adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bodrum Yat veya Tekne Kiralama

Bodrum’un eşsiz güzelliklerini keşfetmek ve benzersiz bir deniz deneyimi yaşamak isteyenler için Bodrum yat kiralama hizmetleri mükemmel bir seçenek sunmaktadır. Bodrum’da özel bir tekne veya yat kiralayarak, turkuaz suların ve tarihi koyların keyfini çıkarabilir, kendinizi Ege’nin serin sularına bırakabilirsiniz. Ayrıca, profesyonel kaptan ve mürettebat ile sunulan bu hizmetler, size konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır. Tekne kiralama seçenekleri, her bütçeye ve ihtiyaca uygun olarak çeşitlenmekte olup, günlük ya da haftalık kiralama imkanları bulunmaktadır. Özel günler, aile tatilleri veya romantik kaçamaklar için ideal olan bu hizmet, Bodrum’un doğal güzelliklerini ve deniz yaşamını en iyi şekilde deneyimlemenize olanak tanır. Tekne kiralama hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yapmak için yerel acenteler veya online platformlar üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version