Ekonomi

Trendyol Sanat, Toyart.ist’in “Toykontakt Özel Seçkisi”ni Sunuyor

Paylaşım

tarih:

Trendyol Sanat, oyuncak tasarımını sanata dönüştüren Toyart.ist’in düzenlediği “Toykontakt Özel Seçkisi”ni koleksiyonerlerin ve oyuncak sanatına ilgi duyanların beğenisine sundu.

Dijital Sanat Platformunda Yeni İşbirliği

Trendyol Grubu Kurumsal İletişim Direktörü İrem Poyraz, Trendyol’un dijital sanat platformu Trendyol Sanat ile genç sanatçılara destek vermeye devam ettiğini belirtti. Mamut Art Project’in oluşumu Mamut Limited tarafından derlenen Toykontakt, Bülent Gültek ve MRE küratörlüğünde hazırlanarak satışa sunuldu. Poyraz, Mamut ve Toyart.ist ile işbirliğini, yoğun ilgi gören fiziksel sergi sürecinin ardından dijital ortama taşıyarak büyüttüklerini ifade etti.

Toykontakt ve Sanatçıların Eserleri

Toykontakt, Türkiye’de oyuncak sanatı alanındaki üretimlerin yaygınlaştırılması için kurulan Toyart.ist çatısı altındaki sanatçıların tasarımlarını içeriyor. Karakter tasarımları ve popüler kültür ürünlerine mizahi yaklaşımlar içeren tasarım oyuncakların yer aldığı seçki, geniş yelpazede özgün içerikler sunuyor. Geleneksel Türk sanatından heykele kadar çeşitli eserlerin yer aldığı seçkiye Trendyol üzerinden ulaşılabiliyor.

Sanat ve Yaratıcılığı Geniş Kitlelere Ulaştırmak

İrem Poyraz, sanatın kapılarını herkes için aralamak ve yaratıcılığı daha geniş kitlelere ulaştırmanın misyonlarının bir parçası olduğunu belirterek, “Toykontakt Trendyol Sanat Özel Seçkisi’ni sunmaktan heyecan duyuyoruz çünkü bizce bu, oyuncak tasarımı alanında üretim yapan yetenekli ve yaratıcı sanatçıların kitleselleşebilmesi adına önemli bir adım,” dedi. Poyraz, koleksiyonerlerin ve oyuncak meraklılarının ilgi çekici tasarımlara çevrim içi alışveriş rahatlığıyla erişmekten mutluluk duyacaklarına inandıklarını ekledi.

Toyart.ist ve Mamut Art Project Yorumları

Toyart.ist kurucularından Bülent Gültek, Toykontakt sergisiyle sanatçılar ve sanatseverler arasındaki etkileşimi ön plana çıkarmak istediklerini belirtti. Gültek, Trendyol Sanat’ın desteğiyle hedefledikleri etkileşimi daha geniş kitlelere ulaştıracaklarını ifade etti. Mamut Art Project’in Kurucu Direktörü Seren Kohen Ojalvo ise, Trendyol’un sanat alanındaki çalışmalarını uzun süredir takip ettiklerini ve Toyart.ist’in sergisinin bu işbirliği için mükemmel bir fırsat olduğunu vurguladı.

Toykontakt Özel Seçkisi, sanatseverler ve koleksiyonerler için yeni ve heyecan verici bir deneyim sunarken, oyuncak sanatına olan ilgiyi artırmayı hedefliyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version