Sosyal Medya

Teknoloji

Turkcell ikiye katla nasıl yapılır?

Paylaşım

tarih:

turkcell 30. yılını kutluyor

Turkcell 30. yılını kutluyor

Turkcell, 30. yılını kutlamak amacıyla “30. Yıl İkiye Katla” kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında, Turkcell aboneleri SMS yoluyla katılım sağlayarak, paketlerini otomatik olarak ikiye katlayabilirler. Katılım için “30YIL” yazarak 2222’ye SMS göndermek yeterlidir. Kampanya 31 Mayıs’a kadar bir seferlik geçerlidir.

Aynı zamanda Turkcell uygulaması ile de ekran üzerinden ikiye katla yapabilirsiniz.

uygulama üzerinden turkcell ikiye katlama

SMS gönderildikten sonra, Turkcell’den gelen onay mesajı ile kampanyaya katılım sağlanmış olur. Onay mesajı şu şekilde olur: “Turkcell’den 30. Yıl Kampanyası kapsamında bir ay geçerli olacak şekilde.

Kampanya, bir ay boyunca geçerli olan ek avantajlar sunar ve aboneler, hediyelerini Turkcell uygulaması üzerinden görüntüleyebilir. Kampanyaya katıldıktan sonra, tanımlanan dakika, SMS ve internet paketlerini kullanmaya başlayabilirsiniz.

kampanya sonrası gelen sms

Turkcell aboneleri için bu kampanya, ekstra konuşma süresi, SMS ve internet verisi sağlayarak daha fazla iletişim ve internet erişimi imkanı sunar. Kampanyaya katılım sağlamak için SMS göndermek yeterli olup, herhangi bir ek ücret talep edilmez.

Turkcell’in 30. yıl kutlamaları

Yıl boyunca 30’uncu yaşını farklı sürprizlerle kutlayan Turkcell, müşterilerine çok sayıda avantaj sunacak. Abonelerin paketindeki GB ve dakikalar ikiye katlanırken, gençlere sinema ve yemek faydaları gibi yıl boyunca devam eden çok sayıda kampanya devam edecek.

turkcell ikiye katla
Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir