Spor

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2024 İl Şampiyonaları Sona Erdi

Paylaşım

tarih:

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun (TÖSSFED) 2024 yılı faaliyet programında yer alan Atletizm, Masa Tenisi, Yüzme, Basketbol ve Futbol İl Şampiyonaları başarıyla tamamlandı.

İl Temsilcilerimize Duyuru

TÖSSFED, İl Şampiyonalarının sonuçlarını henüz göndermemiş olan il temsilcilerinin, 4 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 16:00’a kadar sonuçları Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri üzerinden resmi olarak federasyona ulaştırmaları gerektiğini hatırlattı. Ayrıca, sonuçların federasyon tarafından teyit edilmesi gerektiğini belirtti.

Federasyon Başkanı Birol AYDIN’ın Açıklamaları

Federasyon Başkanı Birol AYDIN, İl Şampiyonalarının tamamlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Özel Sporcular Ailemiz,

Bugün itibari ile ‘2024 Yılı Atletizm, Masa Tenisi, Yüzme, Basketbol ve Futbol İl Şampiyonaları’ süreçlerini tamamlamış bulunmaktayız.

Öncelikle emeği geçen 81 il temsilcimize; teknik kurullarımıza, il şampiyonaları müsabakalarına katılan sporcu, antrenör, öğretmen, müdür ve kulüp başkanlarımıza göstermiş oldukları çalışma, gayret ve azimden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Türkiye Şampiyonaları Başlıyor!

Değerli TÖSSFED Ailemiz; İl Şampiyonalarımız sonrası ‘Türkiye Şampiyonalarımız’ başlıyor. 81 ilde İl Şampiyonalarına katılıp, Türkiye Şampiyonalarına katılma hakkı elde eden özel sporcularımıza Türkiye Şampiyonalarında başarılar dilerim.”

Teşekkür ve Başarı Dilekleri

Federasyon, İl Şampiyonaları sürecinde emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ederek, Türkiye Şampiyonaları’na katılacak olan sporculara başarılar diledi. Bu organizasyonların, özel sporcuların sporla bütünleşmesi ve başarılarını sergilemeleri için önemli bir platform olduğunu vurguladı.

İl şampiyonalarının ardından, Türkiye genelinde düzenlenecek şampiyonalarda, il birincileri ülke çapında yarışma fırsatı bulacak. TÖSSFED, sporcuların başarılarını desteklemeye ve onları teşvik etmeye devam edecek.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version