Federasyonlar

Türkiye Yelken Federasyonu ve Ulaştırma Bakanlığı Dünya Denizciler Günü’nde Bir Araya Geldi

Paylaşım

tarih:

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Dünya Denizciler Günü münasebetiyle düzenlenen programda bir araya geldi. Her yıl 25 Haziran’da tüm dünyada kutlanan Dünya Denizciler Günü dolayısıyla Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, denizcilik sektörü temsilcileri bir araya geldi.

Katılımcılar:

  • Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı: Abdülkadir Uraloğlu
  • Denizcilik Genel Müdürü: Ünal Baylan
  • Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü: Salih Tan
  • Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı: Özlem Akdurak
  • Diğer Bakanlık Yöneticileri ve Deniz İnsanları

Program Detayları:

Bakan Uraloğlu, konuşmasında 2023 yılı Nisan ayında Türkiye Yelken Federasyonu ile yapılan uygulama eğitimlerine yönelik protokole değinerek, amatör denizci eğitimlerinin bir üst seviyeye yükseltildiğini vurguladı. Bu başarılı çalışmalar nedeniyle Federasyon Başkanı Akdurak’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Özlem Akdurak, Türkiye Yelken Federasyonu’na duyulan güven ve gerçekleştirilen iş birliği için Bakan Uraloğlu ve Denizcilik Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Ayrıca, mevcut iş birliğinin önümüzdeki dönemlerde gelişerek devam edeceğine olan inancını ifade etti.

Teşekkür ve İş Birliği:

Başkan Akdurak, “Federasyonumuza duyulan güven ve gerçekleştirilen iş birliği için Sayın Uraloğlu nezdinde Denizcilik Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerimizi sunarız. Mevcut iş birliğimizin gelecekte daha da güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz,” dedi.

Bu anlamlı günde denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinin bir araya gelmesi, sektörün gelişimine katkı sağlayacak önemli adımların atılması açısından büyük bir öneme sahip oldu. Dünya Denizciler Günü vesilesiyle yapılan bu etkinlik, denizcilik alanındaki iş birliklerinin ve çalışmaların daha da ileriye taşınmasına olanak sağlayacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version