Uşak

Uşak’ta Taksi Şoförüne Saldırıp Aracını Gasp Eden Şüpheli Gözaltına Alındı

Paylaşım

tarih:

UŞAK (AA) – Uşak’ta bir eğlence mekanının çıkışında bindiği taksinin şoförüne bıçakla saldırarak aracını gasbeden şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın Detayları

Ş.U., Mende köyü yakınlarındaki bir eğlence mekanının çıkışında, S.Ö. tarafından kullanılan 64 T 0126 plakalı taksiye bindi. Şehir merkezine gitmek istediğini belirten Ş.U., para çekmek için aracı bir bankamatik önünde durdurdu. Hesabında para olmadığını iddia eden Ş.U. ile taksi şoförü S.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ş.U., yanında bulunan bıçakla saldırmaya çalıştı. S.Ö., aracından inerek kaçtı.

Polis Müdahalesi ve Şüphelinin Yakalanması

Şüphelinin taksiyle uzaklaştığını gören S.Ö., durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis, plakası sökülen taksinin Atapark’a gittiğini tespit etti. Burada tartıştığı bir kafe işletmecisine de sopayla saldırma girişiminde bulunan Ş.U., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Özet

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Şüpheli Ş.U.’nun gözaltına alınması, Uşak’ta büyük bir rahatlama sağladı. Taksiciler ve halk, polisin hızlı müdahalesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version