Genel

VALORANT Champions Tour’da derbinin galibi FUT Esports oldu

Paylaşım

tarih:

Red Bull takımı FUT Esports, VALORANT Champions Tour (VCT) EMEA 2024 grup aşamalarının finalinde BBL Esports’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Red Bull ana partnerliğinde gerçekleştirilen VCT EMEA 2024 Ligi’nde grup aşamalarının son haftasında, Red Bull takımı FUT Esports, BBL Esports ile karşı karşıya geldi.

Maç boyunca üstün bir performans sergileyen FUT Esports, rakibini 2-0’lık skorla yenerek grup play-offlarına kaldı. Böylece, bir üst lig olan VCT EMEA 2024: Masters Shanghai’ye katılmak için mücadele etmeye hak kazandı.

Derbi heyecanını e-spor severlerle paylaşmak amacıyla Red Bull oyuncusu Ferit Karakaya çevrim içi bir etkinlik düzenledi. 300 bine yakın kişi, büyük derbiyi Karakaya’nın sosyal medya hesabı Twitch kanalında takip etti. Bunun yanı sıra ESA Espor Arena’da 1000’e yakın e-sporseverin katılım gösterdiği fiziksel izleme etkinliği de düzenlendi.

FUT Esports’un bu başarısı, Türk e-spor sahnesindeki rekabetin ve yüksek seviyeli performansın bir göstergesi oldu. BBL Esports ile olan derbi mücadelesi, e-spor hayranlarının heyecanla beklediği ve büyük ilgiyle takip ettiği bir etkinlik olarak kayıtlara geçti.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version