Sosyal Medya

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Bin Çocuğa Ücretsiz Sünnet Şöleni

Paylaşım

tarih:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleni için bu yıl da hazırlıklarını tamamladı. Şölende, 6-12 yaş arasındaki bin Başkentli çocuk ücretsiz olarak sünnet ettirilecek. Çocukların sünnet kıyafetleri ve çeşitli sürpriz hediyeleri de yine Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Başvurular 24 Haziran’da Başlıyor

Toplu Sünnet Şöleni için başvurular, 24 Haziran 2024 Pazartesi günü itibarıyla alınmaya başlanacak. Aileler, kayıt için Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ve Sincan Gıda Yardım Birimi’ne başvurabilecekler. Başvuru sırasında sünnet olacak çocuğun ve ailelerin kimlik fotokopisi, ikametgâh ilmühaberi ve çocuklarıyla birlikte en yakın merkeze giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Detaylı bilgi almak isteyenler, “(0312) 507 23 17-18” numaralı telefonları arayabilirler.

Kıyafet ve Sürpriz Hediyeler

Kayıt sürecinin tamamlanmasının ardından, Ankara Büyükşehir Belediyesi çocukların sünnet kıyafetlerini temin edecek. Ayrıca, çocuklara çeşitli sürpriz hediyeler de verilecek, böylece şenlik havasında geçecek etkinliklerle çocukların ve ailelerin mutluluğu katlanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu etkinlik ile sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek Başkentli ailelerin yanında olmaya devam ediyor.