Sosyal Medya

Ankara

Bakan Işıkhan, SGK İl Müdürleri ile Bir Araya Geldi

Paylaşım

tarih:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, 81 ilin SGK il müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantıda önemli mesajlar verdi. Bakan Işıkhan, bakanlığın illerdeki gözü kulağı olan il müdürleri ve il müdürlüğü personeliyle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Yaklaşık bir yıllık çalışma dönemini bugüne kadar birlikte yürüttük. Bu süre zarfında, hem çalışma hayatımız adına hem de ülkemiz adına birçok önemli adım attık. Bunların hepsini sizlerle birlikte, başarıyla gerçekleştirdik,” dedi.

Türkiye Yüzyılı Hedefi ve Sorumluluk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mimarı olduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefinin altını çizen Işıkhan, “Başta Bakanlığımız olmak üzere tüm kamu kurumlarımızın gelecek politikaları bakımından mihenk taşı olarak gördüğümüz bu hedefe yediden yetmişe ülkemizin her bir ferdinin kilitlenmesi gerekiyor. Bizler de bu hedefe kilitlenmiş durumdayız. Bu sebeple ifa edeceğimiz her kamu hizmetinde, gerçekleştireceğimiz her çalışmada, üzerimize eskisinden daha büyük sorumluluklar düştüğünü unutmamalıyız,” diye konuştu.

Yerelde Hizmet ve Kalite Vurgusu

Her bir il müdürünün, şehirlerinde çalışma ve sosyal güvenlikten sorumlu bakanlar gibi hareket etmeleri gerektiğine vurgu yapan Bakan Işıkhan, “Şehirlerinizde, hizmet sunduğumuz vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olabilmelisiniz. Bu doğrultuda bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları daha da geliştirerek, daha kaliteli hale getirerek hedefimize yürüyeceğiz. Gayretimizi, motivasyonumuzu daha da artırarak üreteceğiz. Bizler artık kendine ‘yüzyıl vizyonu’ kazandırmış bir ülkenin kamu kurumuyuz. Bütün icraatlarımızı bu hakikatin farkındalığıyla gerçekleştireceğiz,” ifadelerini kullandı.

Çeviklik ve Sonuç Odaklı Çalışma

Bakanlığın kurum ve yöneticileri olarak çevik, pratik ve sonuç odaklı çalışmanın önemine değinen Işıkhan, “Sizlerin başarısı Bakanlığımızın başarısı; Bakanlığımızın başarısı ise Türkiye’nin başarısı demektir. Bu sebeple sorumluluğumuz ve işimiz daha da artacaktır,” dedi.

Toplantıda, 81 ilin SGK il müdürleri şehirlerindeki çalışmalara ve projelere ilişkin Bakan Işıkhan ile istişarelerde bulundu. Toplantıya Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Raci Kaya ve merkez teşkilatı birim amirleri de katıldı.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir