Sosyal Medya

İzmir

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal Esnafla Buluştu

Paylaşım

tarih:

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal Esnafla Buluştu

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, vatandaş ve muhtar buluşmalarının ardından esnafla da bir araya geldi. Bostanlı esnafının taleplerini ve çözüm önerilerini dinleyen Ünsal, “Amacımız herkesin maksimum memnuniyete ulaştığı bir kent hayatı oluşturmak” dedi.

Esnafın Talepleri Dinlendi

“Karşıyaka’yı birlikte yöneteceğiz” sloganıyla yola çıkan Başkan Ünsal, mahalle bazlı esnaf buluşmalarının ilkini Bostanlı’da gerçekleştirdi. Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin yanı sıra, Bostanlı’da faaliyet gösteren esnafların katıldığı toplantıya belediye bürokratları da eşlik etti. Esnafın taleplerini ve çözüm önerilerini dikkatle dinleyen Ünsal, şehir yaşantısının kurallarının herkes için eşit şekilde işletilmesi gerektiğini vurguladı.

Temizlik ve Düzenlemeler

Ünsal, temizlik işlerinde düzenlemeye gittiklerini belirterek, “Artık herkes istediği saatte çöpünü atamayacak. Belirli saatler dahilinde çöp çıkarılacak. Aynı zamanda çöplerin uygun şartlarda konteynerlerin içine atılması önemli. Bunun duyurularını arkadaşlarımız yapıyorlar. Kurallara uymayanlar hakkında bazı yaptırımlar uygulanacak. Esnafımızın kendi bölgelerini güzelleştirme çabalarını takdir ediyor ve daha fazla destek bekliyoruz” diye konuştu.

Birlikte Yönetim Vurgusu

Toplantıda iletilen tüm isteklerin çok değerli olduğunu ifade eden Başkan Yıldız Ünsal, “İlettiğiniz her konuyu not ettik. Çalışma arkadaşlarımla bunun üzerinde mesai harcayacağız. Ben söz verdiğimde yapmak zorundayım. Bu nedenle çalışmalar sonucunda bize en uygun çözümü bulacağız. Esnaf toplantılarını çok önemsiyoruz. Karşıyakamızı hep birlikte yönetmeye kararlıyız” dedi.

Başkan Ünsal’ın bu buluşmaları, Karşıyaka’da daha katılımcı ve memnuniyet odaklı bir yönetim anlayışını güçlendirmeyi hedefliyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir