Sosyal Medya

Belediyeler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden İstihdama Büyük Destek: Kayseri Kariyer Merkezi

Paylaşım

tarih:

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların istihdamına katkı sağlamayı sürdürüyor. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hareket eden belediye, iş arayanlar ve işverenler arasında köprü kuran Kayseri Kariyer Merkezi aracılığıyla en uygun kişiyi, en uygun işe yönlendirmeye gayret ediyor.

İstihdam ve Danışmanlık Hizmetleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin istihdam ve danışmanlık kuruluşu olan Kayseri Kariyer Merkezi, inovatif kimliğiyle Türkiye’de güçlü bir ekonomi ve gelecek sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda hemen her platformdan hedef kitledeki vatandaşlara ulaşmaya çalışıyor. Kayseri Kariyer Merkezi, web sitesi ve cep telefonu uygulaması aracılığıyla istihdamın yanı sıra fuarlar, konferanslar, doğa yürüyüşleri gibi etkinliklerle de Kayserililere ulaşıyor.

Mayıs Ayında 305 Kişiye İstihdam Sağlandı

2024 yılı Mayıs ayında 552 başvuru, 172 iş ilanı ve toplam 731 personel talebi alan Kayseri Kariyer Merkezi, 305 kişiye istihdam sağladı. Ayrıca, sadece bir ayda 21 bin 110 SMS ile yönlendirme yaparak iş arayan vatandaşları bilgilendirdi. İş yeri ziyaretleri ve şehirde yapılan etkinliklerde de yer alarak halkı istihdam konusunda bilgilendirmeye devam ediyor.

Staj Olanakları

Kayseri Kariyer Merkezi, şehirde ve çevre illerde bulunan üniversite öğrencilerinin staj konusunda sıkıntı yaşamaması için de çaba gösteriyor. Bu çerçevede, staj imkânları sağlamak adına çeşitli girişimlerde bulunarak gençlerin kariyerlerine destek oluyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Kariyer Merkezi aracılığıyla vatandaşların istihdamına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Belediye, yenilikçi yaklaşımları ve çeşitli etkinlikleriyle Kayserililere daha iyi bir gelecek sunmayı hedefliyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir